Art & Kulturë

O DOLCI O BACI

“Nëse muzika është ushqimi i dashurisë, atëherë luaje” me “O Dolci baci”! ❤️

Një koncert simfonik vokal, ku “Kupidi i Dashurisë” 👼do të prekë emocionet njerëzore, nëpërmjet arieve më të njohura si “L’elisir d’amore”, “Madama Butterfly”, “Magic Flute”, etj..😍

📍Më 14 shkurt, në orën 19:00 ju ftojmë të kremtojmë së bashku dashurinë🫶🏻, në bashkëpunimin e radhës mes #TKOB dhe Konservatorit Shtetëror të Salernos “Giuseppe Martucci”🤝, me Orkestrën Simfonike të TKOB-së, dirigjuar nga maestro Vakhtang Gabidzashvili e ndjekur nga talenti i veçantë i solistëve lirik.😁

🎟️Bileta kushton 800 lekë e 1000 lekë dhe mund ta tërhiqni çdo ditë, pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).