Art & Kulturë

NJË DASMË E HATASHME

“NJË DASMË E HATASHME”🎭

👉Publiku teatërdashës i Elbasanit, ka rastin të mos e humbasi shfaqjen sipërore të komedisë histerike ” Një dasmë e hatashme”, në Teatrin Skampa,

1️⃣4️⃣, 1️⃣5️⃣ dhe1️⃣6️⃣ Shkurt,

⏰ 1️⃣8️⃣ : 0️⃣0️⃣

Merrni biletat tuaja në çdo kohë në
📲 0696539477

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).