Art & Kulturë

UN BALLO IN MASCHERA

A jeni gati për një mbrëmje magjike, në një vend përrallor, me artistë të talentuar, nën atmosferën e karnevaleve veneciane aq elegante dhe festive?! 🎭
Ju presim në ‘Un Ballo in Maschera’, (edicioni IV), një natë magjike ku arti, muzika, baleti, eleganca ashtu si dhe ne tre edicionet e shkuara, përsëri do të ndezin shpirtin e Pallatit Mbretëror!

Për info:
📍Bar Hemingway nga ora 10:00 – 19:00

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).