Art & Kulturë

Nuk ke plane për pasditen? Mëso biçikletën!

Temperaturat u rritën, dita u zgjat, koha u dyfishua, sezoni mbaroi….
Nuk ke plane për pasdite?

Sot në orën 18:00 ju ftojme në Akademinë e Dyrrotakut, me instruktorët më të mirë dhe profesionistë të Tiranës…

Misioni ynë të shtojmë dhe të rrisim numrin e çiklisteve dhe pedaluesve të rinj të Tiranës…!

Mos mungo!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).