Art & Kulturë

Një ditë në Parkun e Qafë Shtamës

Për të zbuluar mrekullitë e natyrës, për të shijuar ajrin e pastër dhe freskinë e malit, por edhe për të ndarë me ju kënaqësinë e një projekti të ri të AZHR2, atë të inagurimit të punimeve për “Përmirësimin e transportit dhe infrastrukturës ndërlidhëse Qafë Shtamë-Burrel me qëllim promovimin e atraksioneve turistike të Parkut Kombëtar të Qafë Shtamës”, ju ftojmë të kalojmë së bashku një ditë ndryshe.
Ditën e shtunë, dt.26 gusht 2017, në Parkun Kombëtar të Qafë Shtamës, ora 10:00–18:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).