Art & Kulturë

Girl’ Ride Style tek Sheshi Skënderbej sot

Kryeqyteti ynë tashmë ka marrë pamje tjetër. Hapësira publike, parqe, korsi bicikletash, koncerte dhe evente artistike në sheshin Skënderbej. Vajzat e kryeqytetit duan vec të argëtohen me kënaqesinë që jep bicikleta.
Destinacioni i rradhës-Pazari i Ri.
Kodi i veshjes-buzëqesh.
Qellimi i xhiros-shijo momentin
Ladies…where are you?
P.S: Be colorful.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).