Art & Kulturë

NJË DASMË E HATASHME

DASMA E TEATRIT SHËTITËS ÇAJUPI DO TË JETË PËRSËRI NË ELBASAN ❤.

👉Pas kërkesave të shumta nga publiku i Elbasanit, do të kemi sërish dasmë në datat 2️⃣1️⃣ – 2️⃣2️⃣ – 2️⃣3️⃣ MARS

⏰ 1️⃣9️⃣ : 0️⃣0️⃣

📍TEATRI SKAMPA, ELBASAN

JENI TË GJITHË TË MIRËPRITUR

KONFIRMONI PJESMARRJEN TUAJ NË 📲 069 65 39 477

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).