Art & Kulturë

MBËMJE POETIKE

Të dashur miq, në ditën botërore të poezisë ju ftojmë të bëheni pjesë e mbrëmjes dedikuar zërave të poeteve femra më të njohura shqiptare dhe të huaja, ku të ftuar speciale do të kemi shkrimtaren 𝙍𝙞𝙩𝙖 𝙋𝙚𝙩𝙧𝙤, gruan e guximshme të letrave shqipe për poezinë provokuese.
📚Merr një varg dhe eja! Më datë 21 mars, ora 18:00
Rr. e Dibrës, Pallati me Kuba, Kati i 3-të

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).