Art & Kulturë

COD/ACT

Qendra për Hapje dhe Dialog në bashkëpunim me aktoren Ema Andrea sjell në mjediset e saj një cikël takimesh të titulluara “COD/ACT”, ku aktorja e mirënjohur do të sjellë për publikun interpretime të tekstit poetik dhe atij narrativ.

Takimi i parë do të zhvillohet me pjesëmarrjen e Deejay Women Academy dhe Dritan Boriçit, në sallën “Forum” #COD.

🗓 21 mars 2023
⏰ 18:00
📍 Hyrja e lirë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).