Art & Kulturë

NJË BIOPSI URBANE

Kemi kënaqësinë tju ftojmë ditën e Mërkurë, 5 Tetor ora 20:00 në hapjen e ekspozitës së fotografisë ” Nje Biopsi Urbane”

NJE BIOPSI URBANE

Nën temën gjithëpërfshirëse të urbanizmit, kjo ekspozitë përpiqet të portretizojë situatën aktuale në lidhje me kontrastin midis këtyre rrokaqiejve të rinj futuristikë dhe perëndimor dhe ndërtesave të epokës komuniste. Projekti sjell një shumëllojshmëri të gjerë fotografish që përshkruajnë gjurmët e ndryshme dhe shpesh kaotike në aspektet e jetës së përditshme në një qytet modern.
Ekspozita do të udhëtoj në disa qytete te Shqipërisë (në Tiranë Korçë, Fier, Peshkopi) duke kontribuar në këtë mënyrë në zgjerimin e shtrirjes gjeografike të aktiviteteve kulturore dhe për të rritur interesin e audiencës lokale për aktivitetet kulturore, përmes fokusimit në çështjet sociale dhe kulturore.

🤝Jeni të mirëpritur!
This project is funded by European Union.
@artivist_stafete@masterpeace_global@stichtingart1
@actforsociety

Pakita Rustemi Erisaida Veizaj Kira Miraj Daniela Gjopalaj Flamur Dardeshi Ira Gjini Eri Çelaku @blerta meta @trivet@Anna Vo Erlind Selba @jonamina

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).