Art & Kulturë

Nis Pranvera e Frankofonisë në Shqipëri: Akademia e Filmit Marubi shfaq 5 filma

9, 16, 18, 24, 30 Mars, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Më 9 Mars, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi, nis shfaqjet e filmave në frëngjisht me rastin e Pranverës së Frankofonisë në Shqipëri. Përgjatë gjithë marsit do të shfaqen pesë filma nga regjisorë francezë, kanadezë e luksemburgas.

Më poshtë gjeni datat e shfaqjeve dhe titujt e filmave.

9 Mars – “Sympathie pour le Diable” nga Duillaume De Fontenay

16 Mars – “Médecin de nuit” nga Elie Wajeman

18 Mars – “14 jours, 12 nuits” nga Jean-Philippe Duval

24 Mars – “Les Brigands” nga Frank Hoffmann dhe Pol Cruchten

30 Mars – “La Fille au bracelet” nga Stéphane Demoustier

Hyrja do të jetë e lirë për publikun

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).