Art & Kulturë

Nis Dea Open Air International Film Festival 2021

Katalogu i plotë i eventeve 15-19 Tetor

Këtë të premte, më datë 15 tetor, Dea Open Air International Film Festival do të nisë shfaqjen e filmave me metrazh të shkurtër e të gjatë, dokumentarëve e produksioneve të kineastëve me origjinë nga gjithë bota.

Aktivitetet çelen të premten më orën 18:00 në Amfiteatrin e Universitetit të Arteve. Pas shfaqjes së realizimeve, festivalil do të mbyllet me eventin gala të ndarjes së çmimeve mbrëmjen e 19 tetorit.

Për të parë katalogun e plotë të filmave dhe dokumentarëve, klikoni më poshtë: 

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).