Art & Kulturë

Ngjitet në Skenën e Jazz Club kantautori i mirenjohur Orges Toce

Orges Toce Acoustic Solo – Ngjitet te Skena-Jazz Club kantautori i mirenjohur Orges Toce.

Vjen nga Austria me nje eksperience dhe sharm krejt profesional,viziton Shqiperine vendin e lindjes Tiranen me nje tur koncertesh,performon dhe te Skena-Jazz Club stilin e tij rrebel sarkastik bashkangjitur me nje muzike dhe ze te vecante duke prekur nuanca Blues&Jazz

Tek Skena jazz autori rrefen jeten,suprizat e pa thena per ti degjuar e pare nga vete performanca show e vete autorit.

Per pronotime Cel:0695785250
Ose tek Skena-Jazz Club

Prev Post

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).