Art & Kulturë

Muzeu im

A keni ndonjë unazë që jua ka lënë pas gjyshi apo gjyshja? Ndonjë vazo të vjetër në shtëpi? Apo çdo objekt tjetër që posedoni dhe vjen nga e shkuara e largët?

#MuzeuHistorikKombetar ju fton çdo të premte, të merrni këto objekte dhe t’i prezantoni në ambientet tona duke u bërë kështu pjesë të projektit “Muzeu im”. Kushdo që dëshiron të bëhet pjesë e këtij aktiviteti atraktiv është i ftuar, bashkë me objektin e tij për ta prezantuar atë. Objektet që do të sillni normalisht që do t’i merrni sërish
[codepeople-post-map]

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).