Art & Kulturë

Netë latine e jazz në kryeqytet

Sezoni i ri i muzikës live çelet tek hotel Rogner me meloditë e muzikës latine që vjen në harmoni me tingujt e jazz.

Të ftuar special në këtë natë do të jenë Eclesio Ramos dhe Hot Club Tirana. Kjo natë plot me muzikë, fillon në orën 20:30 të ditës së mërkurë, më datë 1 shkurt, në ambientet e hotelit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).