Art & Kulturë

Në skenën e Teatrit Metropol tani…

Në skenën e Teatrit Metropol aktualisht janë shfaqjet si më poshtë:

• Ditari i Ana Frank – Shfaqje për të rinj
• Miushet e Shkathëta – Shfaqje interaktive për fëmijë
• Të Mirësjellshmit – Muzikal edukativ për fëmijë
• Tullumbaci i Kuq – Shfaqje për fëmijë.

Teatri metropol gjithashtu njofton se nëse jeni në Kopësht, Shkollë 9 – vjeçare, Gjimnaz, Institucion apo dëshironi të festoni një ditëlindje të veçantë me shoqërinë në teatër?

REZERVONI TANI shfaqjen tuaj në @teatrimetropol. Mjafton të jeni një grup mbi 30 persona dhe stafi i teatrit do të jetë i lumtur t’ju mirëpresë dhe sugjerojë shfaqjen e përshtatshme për ju.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).