Art & Kulturë

Nata e Lumenjve të Egër, sot në Kinema Millenium

NATA E LUMENJVE TË EGËR është nata festive kushtuar lumenjve të fundit të egër në botë, që përfshin biseda me shkencëtarë
ndërkombëtarë dhe shiptarë, si dhe muzikë me artistë të ftuar.

Të ftuar: Klement Tockner (Austri), Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri)
Moderator: Enkel Demi
Muzikë Live nga: Asgje sikur dielli

Nata e lumenjve të egër do të zhvillohet në
Datë: 18.10.2019
Ora: 19:30 – 21:30
Vendi: Kinema Millenium, Rr. Murat Toptani, Tiranë
Hyrja e lirë!
Nuk ka nevojë për regjistrim!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).