Art & Kulturë

Muzikanti francez vjen në kryeqytet për një super spektakël

Pas një turi shumë të suksesshëm në Kosovë gjatë vitit 2017, këngëtari francez Charles-Baptiste do të rikthehet në gadishullin e Ballkanit për të dhënë një tjetër performancë.

Këtë rradhë destinacioni i tij është Tulla-Culture Center, ku ai do të ndajë me publikun shqiptar humorin dhe muzikën e tij Electro-Pop “a la française”.

Një event i organizuar nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe nga qendra kulturore Tulla, mbrëmja fillon në orën 21:00 të premten më 9 mars. Hyrja është e lirë.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).