Art & Kulturë

Muzika metal vjen me një super koncert në kryeqytet

Më 5 maj do të vijë një super event në Tiranë, ku do të organizohet një koncert i dedikuar muzikës metal.

Për të gjithë adhuruesit e rrymës metal, do të vijnë Syrgjyn, Aten, Nihil, Anbar dhe Sore Mountain, për të sjellë një maratonë të muzikës metali, duke sjellë një atmosferë plot energji dhe argëtim.

Mos mungoni në këtë koncert, të shtunën prej orës 18:00 deri në 23:30.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).