Art & Kulturë

Muzeu Historik Kombëtar shfaq Ikona Mariane

23 Dhjetor 2021, 11:00, Muzeu Historik Kombëtar

Sot (23 dhjetor 2021), Muzeu Historik Kombëtar hapi ekspozitën “Ikonat Mariane.” Në sallën e ekspozitave, në katin e dytë të muzeut shfaqen disa ikona kushtuar Shën Mërisë, të cilat përkasin autorëve të ndryshëm.

Aktiviteti zhvilohet sipas udhëzimeve dhe masave për mospërhapjen e Covid-19.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).