Art & Kulturë

Muzeu Historik Kombëtar çel ekspozitën “Ngjyrat dhe Trajtat” nga Adriana Nimani Kutllovci

11 Prill, 17:00, Holli Kryesor iMuzeut Historik Kombëtar

Sot, 11 prill, në orën 17:00, Muzeu Historik Kombëtar çel ekspozitën personale të piktores Adriana Nimani Kutllovci.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur në ambientet e Hollit Kryesor të Muzeut Historik Kombëtar deri më datë 22 prill 2022.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).