Art & Kulturë

Jorgani midis artit dhe kujtesës: Bisedë me Oltsen Gripshin

15 Prill, 18:00, MuZEH Lab, Durrës

Më 15 prill, në orën 18:00 MuZEH Lab organizon një bisedë me artistin Olten Gripshi mbi temën “Jorgani midis artit dhe kujtesës”.

“Përmes bisedës me artistin dhe komunitetin duam të depërtojmë në lidhjen e Jorganit si element i ngushtë, familjar me artin dhe kujtesën!” shkruan organizatori në Facebook.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).