Muzeu Historik Kombëtar çel ekspozitën “Drejt Pavarësisë”

25 Nëntor, 10:00, Holli Kryesor i Muzeut Historik Kombëtar.

Më datë 25 nëntor, Muzeu Historik Kombëtar çel ekspozitën “Drejt Pavarësisë.” Ekspozita përmban ecurinë e ngjarjeve drejt pavarësisë së Shqipërisë dhe artefakte të firmëtarëve.

Më datë 26 nëntor, muzeu organizon një tryezë të rrumbullakët me të njëjtën temë dhe me të ftuar specialistë të fushës.

Ekspozita hapet më 25 nëntor, ora 10:00. Ndërsa tryeza e rrumbullakët, më 26 nëntor, 11:00. Të dy eventet mbahen në ambientet e Hollit Kryesor të Muzeut Historik Kombëtar.