Art & Kulturë

Ekspozita “Duke pikturuar filmin” nga Shyqyru Sako

Po bëhen edhe përgatitjet e fundit për ekspozitën e piktorit të filmit, Shyqyri Sako – “Duke pikturuar filmin”.

Karriera mbi 50-vjeçare e artistit, ku do të ekspozohen pllakate, piktura dhe vizatime nga filmat që kanë bërë histori në kinematografinë shqiptare vjen më 18 Korrik – Ora 20:00 te salloni i Kryeministrisë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).