Art & Kulturë

Make-up artistja kosovare, në kopertinën e Revistës Vogue (FOTO)

Grimi është një pjesë shumë e rëndësishme çdo vajze. Por të bësh grim profesional duhet shumë punë, angazhim e padyshim edhe dashuri për këtë profesion. Në vend kemi disa make-up artiste të cilat kanë tejkaluar kufijtë shqipfolës, me aftësitë e tyre dhe stilet që kanë.

Një ndër to është edhe make-up artistja, Saranda Ismaili, e cila së fundmi ishte pjesë e London Fashion ëeek, aty ku grimoj modele me famë botërore të cilat sfilonin për dizejnere po ashtu me famë botërore.

Por kjo nuk ishte e tëra që Saranda arriti duke qenë pjesë e kësaj jave të modës. Ajo me punën e saj të mahnitshme, doli në faqet e para të Revistes Vogue.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).