Art & Kulturë

Magjia e Librit – Ermir Nika rrefen perralla me gjysh

Ermir Nika vjen para vogelusheve me librin e tij Gjyshi ne kornize, i botuar nga Albas. Lexuesit e vegjel do te bisedojne me autorin, te bejne pyetje dhe te marrin autografe, Ju mirepresim ne magjine e librit ne QTU me 5 prill.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).