Art & Kulturë

Magjia e Baletit tek Amfiteatri i Liqenit

Për fëmijët dhe të rriturit që ditët e pushimeve verore t’u zbukurohen me tingujt e muzikës dhe ritmin e kërcimit, vjen shfaqja “Magjia e Baletit” në bashkëpunim me Zumba Art ditën e Premte më datë 21 Qershor ora 20:00-22:00 @ Amfiteatri i Tiranës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).