Art & Kulturë

Kampionat Futbolli të të dielën te Liqeni

Federata Shqiptare e Futbollit dhe Digitalb në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë me synim afrimin e fëmijëve me sportin dhe jetën aktive, organizojnë “Kampionat Futbolli në datat 16, 23 dhe 30 Qershot në ora 10:00.

Pjesëmarrës do të jenë ekipe nga Tirana e qytete të tjera si dhe 2 ekipe nga Kosova dhe 2 nga Maqedonia të kategorive U14-U15.

Përgatituni për fundjava plot energji e adrenalinë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).