Art & Kulturë

Lu@j në Parkun Tënd

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë organizon aktivitetin “Eja Lu@j në Parkun Tënd”, me 1 Nëntor ora 16:30 tek ish-Fusha e Aviacionit.
Lojra sportive të cilat argëtojnë dhe zhvillojnë imagjinatën e fëmijëve. Shah, Damë e Twist në natyrë me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt këtyre aktiviteteve që zhvillojnë mendjen, struktura fryrëse e shumë lojra të tjera argëtuese për një pasdite sa më aktive në lagjet tona.
Eja dhe Ti! Mblidh miqtë dhe argëtohu më 1 Nëntor në ora 16:30 tek ish-Fusha e Aviacionit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).