Art & Kulturë

Lind Islami sjell këngën ‘Blla Blla’ (VIDEO)

Këngëtari Lind Islami, ka ardhur me një projektet të ri muzikor.

“Blla Blla” quhet balada e Lindit, e për të cilën këngë artisti ka bashkëpunuar me Yll Limanin i cili ka shkruar tekstin, muzikë është realizuar nga vetë Lindi, ndërsa Daniel Jovesk ka realizuar videoklipin.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).