Art & Kulturë

Libri i shumëpritur i Dan Brown ORIGJINA po vjen në shqip. Ja kur

Kushdo që të jeni. Çfarëdo të besoni. Gjithçka është gati të ndryshojë. Libri i shumëpritur i Dan Brown ORIGJINA po vjen më në fund në shqip.

Autori përmes personazheve të tij të mrekullueshëm orvatet të merret me dy çështje tejet përcëlluese: Nga erdhëm? Po dhe Ku po shkojmë. Një udhëtim magjepsës në kërkim të këtyre pyetjeve që kanë munduar përherë botën. Të shtunën në gjithë librarite e Tiranës, të hënën në gjithë Shqiperinë. Nga Botimet Dudaj.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).