Art & Kulturë

Ledio Lako dhe Florjan Binaj vijnë me Tango në arTurbina

Vjen në Skenën e Re ArTurbina për herë të parë komedia “TANGO”(Janë gjëra që ndodhin).

Shfaqja do të jetë premierë në datat 29, 30, 31 Maj dhe 1, 2 Qershor ora 19:00, në interpretimin e aktorëve Ledio Lako, Florjan Binaj dhe me regji nga Artan Imami.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).