Art & Kulturë

La pazza gioia, Netët e filmit italian

Beatrice Morandini Valdirana është një llafazane teatrale, e vetëquajtur konteshë, dhe sipas mendimit të saj, në intimitet me të fuqishmit e tokës.
Donatella Morelli është një grua e re plot me tatuazhe, e brishtë dhe e heshtur e cila mban një secret të dhimbshëm. Që të dyja janë të ftuara në një komunitet terapeutik për gra me çrregullime mendore, të klasifikuara si të rrezikshme për shoqërinë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).