Art & Kulturë

Ky bredh i çuditshëm është vendosur në një qytet të Kosovës (FOTO)

Banorët e komunës Skënderaj në Kosovë, janë habitur kur kanë parë bredhin që ishte vendosur në qytetin e tyre me rastin e festave të fundvitit.

Këta qytetarë kanë shprehur pakënaqësinë e tyre mbi këtë pemë tek komuna, por edhe në media.

Në përgjigje të këtyre ankesave, zyrtarë të Komunës së Skënderaj, janë shprehur se kontrata për operatorin ekonomik që ka rregulluar këtë bredh, është bartur nga legjistratura e shkuar.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).