Art & Kulturë

Kukulla nga Miro Gavran ngjitet në skenën e Teatrit Kombetar Eksperimental

Komedia ” Kukulla ” flet për Markon, e dashura e të cilit e lë pas një lidhje shtatëvjeçare për shkak të hezitimit të tij për martesën dhe fëmijën që ajo dëshiron. Duke qenë se nuk ai nuk e duroi dot vetminë, pas disa muajsh fillon të jetojë me një grua-kukull, shpikja më e fundit e krijuar për ta bërë njeriun (mashkull ) të lumtur. Por Kukulla, u krijua nga një shkencëtare grua…

Komedinë “Kukulla” me regji të Elma Doresi dhe me pjesmarrjen e Klodian Hoxha dhe Cubi Metkaj mund ta ndiqni në datat 20-21-22 Maj në oren 20:00 tek ArTurbina.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).