Art & Kulturë

Kujtesë përmes memories dhe dialogut mbi të kaluarën

Ekspozitë me të rinjtë mbi memorien ndaj periudhës 1945-1990, debat dhe shkembime opinionesh. I ftuar i veçantë, shkrimtari Besnik Mustafaj, ish Minister i Jashtëm dhe intelektural i njohur. Aktiviteti mundësohet nga Instituti i Studimeve Politike dhe mbështetja e programit Transition, i Ministrisë së Jashtme të Republikës së Çekisë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).