Art & Kulturë

Festivali i Artistëve të Rrugës “në Radio”

Një Festival që mbledh për herë të parë artistë të rinj e të njohur, për të performuar në rrugë, në mbrojtje të Monumentit të Kulturës Radio Tirana! Më 5 maj mblidhuni tek rruga “Kont Urani” nga ora 10:00 deri në orën 23:59.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).