Art & Kulturë

Koncerti i veçantë i Feim Ibrahimit – Rrjedh në Këngë e Ligjërime

Më 21 Nëntor, Feim Ibrahimi vjen me një koncer të veçantë me titullin “Rrjedh në këngë e ligjërime”.

Koncerti me dirigjent Ermir Krantja do të zhvillohet te Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse, në orën 19:00.

Biletat do i gjeni te arTurbina. Mos e humbisni.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).