Art & Kulturë

Koncert Simfonik nga Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar

Më datë 10 Qershor, ora 19:00, Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit do të mbushet me tingujt e Koncertit Simfonik të Organizuar nga Radio Televizioni Shqiptar.

Me pjesmarrjen e Dirigjentit Murat Cem Orhan, Violinistit Elvin Hoxha Ganiyev dhe Orkestrës Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar; audienca do të ketë mundësi të shijojë dy premiera botërore nga Aleksandër Peçi dhe Simfoninë nr.3 nga L. V. Bethoven.

Programi i plotë:

Aleksandër Peçi: Valle Simfonike (Premierë Botërore)
Aleksandër Peçi: Koncert për Violinë dhe Orkestër (Premierë Botërore)
L. V. Bethoven – Simfonia Nr.3

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).