Art & Kulturë

Koncert Diaspora Artistike dhe Shkencore – SHBA

S’afërmi!

Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës organizon:

Diaspora Artistike dhe Shkencore – SHBA

Me pjesëmarrjen e Dr. Redi Llupa
Piano,
SHBA – Shqipëri

dhe Dr.Juan Sebastian Delgado
Violonçel,
Kanada – Argjentinë.

Në program:
Enrique Granados, Manuel de Falla, Marcelo Nisinman, Astor Piazzolla, Thomas Simaku, Vasil S. Tole, Tonin Harapi, Claude Vivier, Fazil Say

Ditën e dielë, më datë 8 shtator 2019, ora 19:00.

Hyrja e lirë!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).