Art & Kulturë

Koncert – Albano Carrisi tek Amfiteatri i Liqenit, Tiranë

Në mbrëmjen përmbyllëse së javës së kulturës Italiane, skena e Amfiteatrit të Liqenit do të ndizet me koncertin e mjeshtrit të muzikës italiane Albano Carrisi, mikun e vjetër të Shqipërisë.

Hyrja në koncert është e lirë.

Data 7 Qershor
⏰Ora 20:00
📍Amfiteatri i Liqenit, Tiranë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).