Art & Kulturë

Sanremo Giovani World Tour 2022 vjen në Tiranë më 6 Qershor.

Sanremo Giovani World Tour 2022 vjen në Tiranë më 6 Qershor.

Këngëtarë të rinj italianë si Litamme’, Yuman, Samia, Martina Beltrami do të kendojnë se bashku me artistët shqiptarë Marsela Cibukaj dhe Alban Skënderaj.

Më 6 Qershor
⏰Ora 21:00
📍Amfiteatri i Liqenit, Tiranë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).