Art & Kulturë

“Heshtja – Rrëfimi i një polici të antimafies” nga Gianni Palagonia

Tabloja e një mafieje siciliane, që sot punon në hije, veshur me xhaketë e kravatë, nën tingullin e tenderëve të mëdhenj, punëve të pisëta dhe korrupsionit. Nga zëri i një polici, që nuk i lë rehat, fytyra e vërtetë e një bote besnike ndaj vetvetes dhe rregullave të veta, po që të çorienton me aftësinë për t’u rinovuar duke ndjekur rrymën.

Heshtja është një histori këmbënguljeje dhe zemërimi, për të kuptuar se me mafien jetohet çdo ditë.

Rreth autorit:

Gianni Palagonia njihet kryesisht si autori i librave noir: Heshtja, Në duart e Askujt dhe Shqiponja dhe Oktapodi, të cilët rrëfejnë në mënyrë të trilluar jetën e tij reale personale dhe profesionale, si dhe operacionet e kryera prej tij në luftën kundër krimit të organizuar dhe mafies.

“Hesthja” u publikua për herë të parë në gjuhën shqipe në Dhjetor 2021.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).