Art & Kulturë

“Kolor” hapet në Edward Leart, edicioni i 17-të i ekspozitës të fëmijëve

I konsideruar si eventi më i rëndësishëm në qytet dhe i vetmi për nga përmasat në vendin tonë “Kolor” ka bashkuar 150 fëmijë të qytetit të Beratit. Ata prezantuan krijimet e tyre të realizuara gjatë këtij viti, të cilat u përzgjodhën nga një grup profesionistësh.
Miq të Galerisë, prindër e mësues, ishin prezent në hapje të kësaj ekspozite që solli emocionet fëmijërore nëpërmjet ngjyrave, formave të një larmie krijimesh.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).