Art & Kulturë

Çesk Zadeja tek Teatri i Operas dhe Baletit

OPERA HISTORI
Në gjurmët e mjeshtrit Çesk Zadeja.
6 qeshor,ora 19:00 në sallën e Universitetit të Arteve.
Fragment i shkëputur nga “Koncert për Piano” kompozuar nga Çesk Zadeja.
Biletat shiten në hollin kryesor të Universitetit të Arteve nga ora 9:00 -13:00 dhe 16:00 – 19:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).