Art & Kulturë

Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë/ Koncert te Amfiteatri

Këtë herë për festën e muzikës shqiptare, për të kënduar e kërcyer bashkë me artistët tuaj të preferuar. Hitet më të dashura në një koncert kushtuar shqiptarëve… Më 20 qershor të gjithë në Amfiteatrin e Tiranës, ora 19:30 për një festë të madhe me këngëtarët: Eranda Libohova, Remzie & Nexhat Osmani, Maya, Selami Kolonja, Gili, Lori, Orgesa Zaimi dhe Rovena Dilo.

Biletat i gjeni çdo ditë pranë Amfiteatrit të Tiranës.
Nuk ia vlen ta humbisni këtë mundësi!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).