Art & Kulturë

Kalaja e Beratit, destinacion turistik edhe në shtatorit

Kalaja e Beratit vijon të mbetet atraksioni turistik i vizitorë të huaj edhe në këtë fund shtatori.

Turistët e huaj kanë mbushur gjatë këtyre ditëve shtatori hapësirat kulturore në zbulim të historisë, arkitekturës dhe magjisë që ofron ky qytet.

Kalaja e Beratit është një ndër pikat turistike e cila ka një numër vizitorësh që vjen gjithnjë në rritje. Ajo përbën një nga atraksionet turistike më të preferuara në Shqipëri për turistët e huaj dhe ata vendas.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).