Art & Kulturë

Zoran Cardula çel ekspozitë në Cultural Information Center of the Republic of North Macedonia

15 Prill, 20:00, Cultural Information Center of the Republic of North Macedonia, Tiranë

Më 15 prill, në 20:00, artisti Zoran Cardula do të çelë ekspozitën “The females and feë males” në Cultural Information Center of the Republic of North Macedonia. Gjithashtu i ftuar do të jetë DJ Uzun Baba.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).