Art & Kulturë

Je shtatzënë dhe ke frikë të lahesh në pishinë? Ja ç’duhet të dish

Noti në ujë me klor është i sigurt gjatë shtatzënisë. Në fakt, është mënyrë e mahnitshme dhe e rekomandueshme për të ushtruar gjatë shtatzënisë.

Megjithëse ka pasur tendenca të thuhet se uji me klor mund të shkaktojë defekte të lindjes, ekspertët i mohojnë këto duke thënë se nuk janë të bazuara në ndonjë dëshmi.

Puna e klorit është ta dezinfektojë pishinën dhe ta mbajë të pastër nga bakteret e dëmshme.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).