Art & Kulturë

“Javët e Kulturës Shqiptare” në Vjenë mbyllen me…

Të shtunën në Vjenë, përfundojnë “Javët e Kulturës Shqiptare”, me një mbrëmje të veçantë, siç e kanë quajtur organizatorët.

Kjo mbrëmje e 9 dhjetorit, përmbyllë përfundimin e rreth 12 aktiviteteve të “Javëve të Kulturës Shqiptarë në Austri”. Në këtë mbrëmje do të performojë grupi i njohur kosovar Offchestra, ndërsa mysafir nga Shqipëria e Kosova do të jenë Flamur Lokaj dhe Genci Treni-Gega për disa këngë në fillim të koncertit.

Pas koncertit ERLI & ANYLA (powered by NEEDLE VINYL BAR) do ta marrin rolin e DJ-te dhe do t’i argëtojnë të pranishmit deri në orët e vona… Krejt kjo ndodhë në SCHWARZBERG (ish OST Klub), Schwarzenbergplatz 10,1040 Wien me fillim nga ora 20:30.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).